| kubikulka | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
zlobidlo administrátor
Poèet pøíspìvkù : 597 Join date : 12. 12. 08 Location : € Tria®
| Předmět: kubikulka Tue Feb 03, 2009 4:58 pm | |
| ozval se někomu o podpory? | |
|
| |
Ilka
Poèet pøíspìvkù : 67 Join date : 05. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: kubikulka Tue Feb 03, 2009 6:41 pm | |
| neozval, aspon o nicem nevim | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Wed Feb 04, 2009 5:54 pm | |
| ok. jestli tam přijde ještě jeden jedinej útok, tak mi to okamžitě nahlásíš a zapodporuje se to, u nás v alianci farmy nebudou ____________ kubikulka psal:
do patku.. ____________ zlobidlo psal:
aha... a jak dlouho mu to budeš hlídat? ____________ kubikulka psal:
ahoj, to jsem ja lisaczek ted ho zastupuju me psal at tam jenom delam falangy.. ____________ zlobidlo psal:
Ahoj,
ty jako nehodláš s těma útokama, co na tebe chodí, něco dělat? | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 12:31 am | |
| to si děláš srandu, ne? jak jsem mohla napsat, když před týdnem útoky nechodily? teď chodí útoky, teď se to musí řešit... místo tadytoho vymlouvání, nebo co to nacvičuješ, si to mohl mít už sepsaný ____________ kubikulka psal:
tos nemohla napsat pred tydnem treba.. ____________ zlobidlo psal:
žádný pátek, už se čekalo hodně dlouho, musí se to zapodporovat co nejdřív, je to otázka pár minut, tak mě neštvi ____________ kubikulka psal:
jaj, ja na to nemam cas to vypisovat hraju na svuj ucet + hraju na jinych serverech kubikulka mi nic nerekl o tom ze je farma atd. tak to udelate v patek okey? ____________ zlobidlo psal:
jj, koukám na to v útocích... musíš dávat bacha a vyprazdňovat sklady
já si nemůžu vzít zástup, když tady není, takže potřebuju, aby si sepsal žádost o podpory, nebo aspoň info, na který vesnice mu útočej, s čím tam choděj a v jakou dobu, plus velikost sýpek a zdí v těch vesnicích a budeš to muset hlídat, aby tam podpory neumřely hlady ____________ kubikulka psal:
uz na me zautocily zas..:-( | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 12:32 am | |
| chlapec se mi pak už neozval, co s tím? | |
|
| |
marus2
Poèet pøíspìvkù : 107 Join date : 21. 12. 08 Location : Tria®
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 3:21 am | |
| Hmm, pekna situace. Pokud to sleduju, tak se tam naucil chodit Grimli, coz neni zadnej extra taktik, tak bych tam strcil par jednotek proti konim z vlastnich zdroju Kubikulky a do patku to vydrzel. Nicmene styl jednani Lisacka me docela prekvapuje... Co je nam do toho, ze to pari na dalsich serverech. Jestli to nezvlada, tak at to nekde zabali a neremca. Nakonec muze to zabalit i tady, nikdo nedrzi a par jeho vesnicek by se urcite nekomu hodilo. :) | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 5:01 am | |
| tady mám s ním ještě jeden rozhovor... mi přejde trošku namrzlej... ale co bych chtěla po mladým klukovi, že? :-)
aha, tak to sem s vami ;-) ____________ zlobidlo psal:
no to určitě nepůjde, buď si s náma, tak buď s náma v ali, nebo proti nám, nic mezi není ;) ____________ lisaczek psal:
kdybych odesel do ally @-@-@-@ ja vim ze tam jsou same ''lamky'' ale jsou to mí kamosi ze tridy..ale nechci aby ste me znicili :-( tak nedalo by se to udelat ze bych byl tam a pod vasi ochranou?:-D asi ne co?(jestli ne tak zustavam;) ____________ zlobidlo psal:
nezlob se, ale nevezmu, jestli chce hrát s náma, tak ať jde do spojenecký aliance
nesplňuje jak populační limit, tak ani není na našem území ____________ lisaczek psal:
tak co vemes ho? ____________ zlobidlo psal:
Ahoj,
rozhodně by pro něj bylo lepší, aby byl v alianci, která je na jeho území, což jsou Šmuci nebo V.F.C ____________ lisaczek psal:
nechtel bys do ally georger?hrace ma 2000 pop. ale je good ;) i kdyz je celkem daleko..hraje na 5 je tam prvni ma ta36 vesnic :-D | |
|
| |
vacan2
Poèet pøíspìvkù : 81 Join date : 12. 12. 08 Location : Tria®
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 12:38 pm | |
| BYCH VYHODIL LISACKA co to je za zastup kdyz ho necha farmit a ani se nestara pryc s lisackem a kubikula toho bych jeste nechal A UVIDIME | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 4:35 pm | |
| tak tu mám ještě pokračování, fakt nemám sílu na to s ním komunikovat dobre nebudu se s tebou hadat...tak ti napisu na kubikulkovi co ma.. ____________ zlobidlo psal: lol ty si ze mě fakt normálně střílíš, nebo já nevím tobě přijde tvoje chování normální? ____________ lisaczek psal: jaj on mi napsal ze je farma uz driv ;) ale to si asi nevedela no..on s tim nic nedelal a najednou jak ho zastupuju tak musim s tim neco delat okey mu posli podporu ____________ zlobidlo psal: když to nezvládáš, tak proč hraješ na 5 účtech? co je proboha tak těžkýho tam poslat obranu? trvá to pár minut, co pár minut, pár sekund, říkám ti, něco s tím dělej, nebo letíš z aliance... mě nějaký tvý ostatní servry nezajímaj, je to jen tvůj problém, že si bereš na hlavu víc, než zvládáš tebe bych si tak někdy pustila na účet, chudák kubikulka, až se vrátí, se nebude stačit divit... ____________ lisaczek psal: jasne uz te vidim jak hrajes na 5 uctech na raz..mi rekni co mam udelat udelam!! ____________ zlobidlo psal: Ahoj, si ze mě fakt děláš srandu? Copak nevíš, jak se chovat, když na někoho chodí útoky? To mi chceš říct, že u kubikulky, když si měl zadaný stavět jen falanxe, není obrana, která by ty útoky zvládla, když už tě nezajímají podpory od aliance? Nebo kdyby si aspoň používal základní pravidlo jako vyprázdnit sklad před útočníkem!!! To, že to není tvůj účet, ti nedává právo to flákat. Děláš ostudu celé alianci, tak se laskavě seber a něco s tím dělej!!! | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 4:36 pm | |
| jak, jak nemáš? co teda za ty surky celý týden stavíš? ____________ kubikulka psal:
962/21400 702/21400 961/21400 3371/21400
Produkce: Obilí: 485 za hodinu
zadne vojaky nemam utok na me pride zasee dalsi za 24 min.staci? | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 4:36 pm | |
| no a už opět není na příjmu... | |
|
| |
Dark_Lord
Poèet pøíspìvkù : 88 Join date : 08. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: kubikulka Thu Feb 05, 2009 10:31 pm | |
| tak to vypadá že jeden magor větší jak druhej :)) kubikulka,že nechal zástup lisackovi a lisacek je snad máslo ještě větší.....tak jak bylo řečeno..jeho problém,že hraje milion serverů a pak nestíhá...sám vím, že víc jak 2 se nedá kvalitně hrát (pokud ste průměrně normální hráč :)...a už vůbec nechápu proč si pak bere zástup ... jinak ještě pár údajů o lisaczkovi: -není vidět na TT... takže nevím jestli sám není jen popkař :) i když před 14 dny tam ještě byl -tady mapa rozložení jeho vesnic: http://travian.org.ua/cz/s9/players/lisaczek/zoom/559.067928937225/-2195.3/-2161.75-v podporách figuruje jen jednou a to ještě nějak napůl jestli sem to značení dobře pochopil... no a jestli posílá aspon obilí do zapodporovaných vesnic to bohužel nevím :))) | |
|
| |
vacan2
| Předmět: Re: kubikulka Fri Feb 06, 2009 10:29 am | |
| | |
|
| |
Dark_Lord
| Předmět: Re: kubikulka Sat Feb 07, 2009 12:11 pm | |
| | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Sat Feb 07, 2009 1:20 pm | |
| no upřímně, jsem to čekala, kdy to přijde, kdo by nechtěl MC úplně zadarmo...
tak vám řeknu, že lidi jsou opravdu kamarádi, za ty dvě hodiny, co měli čas, to četlo 75% aliance a nikdo nic neposlal... takhle jsme přišli o MC mezi nám, škoda ho | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Sun Feb 08, 2009 12:10 am | |
| tak co s něma? lisaczka vyhodit, nebo mu dáme ještě šanci?
a co s tím přebraným MC? | |
|
| |
apevecko
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 07. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: kubikulka Sun Feb 08, 2009 4:18 am | |
| kdo by mel o to MC zajem,muze se ozvat a ali vypomuze,ja ho ani nevidim,jak je daleko,tak nechci :)drive,nebo pozdeji toho lisacek stejne necha,5 uctu je na palici... | |
|
| |
marus2
| Předmět: Re: kubikulka Sun Feb 08, 2009 4:41 am | |
| Jsem pro vyhodit Liscacka, protoze takle jednat se Zlobidlem nemuze. Kubikulku neznam, ale reknu Vam, ze se to pekne seslo. Grimliho znam, je to fizl, kterej dela cest svemu povolani, presne o takovych vznikaji ftipy o policajtech.... Toho MC je skoda, jsou tu hraci, kteri nemaji zadne 15MC a Kubilkovi to vezme policejni guma. | |
|
| |
Dark_Lord
| Předmět: Re: kubikulka Tue Feb 10, 2009 10:59 am | |
| s tím lišáčkem fakt nevím....ti co potřebovali podpory at se kdyžtak mrknou jestli se účastnil i on...lišáčkovi je třeba dát upozornění co chceme my a jak to taky bude jinak je nám na nic...... uvidíme jak zareaguje......já doufám že toho nechá co nejdřív páč mi kdysi vyfouk 15mc kousíček ode mě a na to se nezapomíná a je jeden z těch hráčů co chodí rabovat do vesnic který sám nevymlátil a neutrpěl žádný ztráty,ale pro surovinky si leze pořád ...takže jestli někdy opustí naši ali jeho budoucnost je již daná, protože mám jen 1 9mc a to je pro germána hodně málo a široko daleko žádný další není... | |
|
| |
vacan2
| Předmět: Re: kubikulka Tue Feb 10, 2009 12:10 pm | |
| | |
|
| |
vacan2
| Předmět: Re: kubikulka Tue Feb 10, 2009 12:14 pm | |
| | |
|
| |
marus2
| |
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: kubikulka Tue Feb 10, 2009 7:05 pm | |
| Tak kubikulka by zítra mohl mít náčelníka, chtěl by to MC nazpět, hlásí se nějakej dobrovolník, kterej si to vezme na starost a zorganizuje nějakou akci? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: kubikulka | |
| |
|
| |
| kubikulka | |
|