=TRIADA=
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

=TRIADA=

Kdo si hraje, nezlobí

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

marcus-decimus-Bushido

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Dark_Lord

Dark_Lord

Poèet pøíspìvkù : 88

marcus-decimus-Bushido Empty
PříspěvekPředmět: marcus-decimus-Bushido   marcus-decimus-Bushido EmptySat Feb 14, 2009 11:07 am

ahoj lidi,
mám tu takovej problém.
V noci sme naplánovali s m&z akci na přebrání vesnice decimusovi. M&Z ji vyčistili a pak sme šli s katama..shodili rezidenci atd... a pak už šli s náčelníkama...všechno ok až na jeden tah od spoluhráče:

http://s9.travian.cz/berichte.php?id=22045971

normálně ji vyžral těsně před dokončením celé akce aniž by řekl slovo!!!!!!!!!!!!!!! psla sem mu ale ještě se neozval...tahle vesnice je mu strategicky k ničemu protože blízko žádnou jinou nemá a vůbec nechápu co to má znamenta???čekat na poslední chvíli a pak někomu takhle vyžrat vesnici.....no nemusím říkat jak sou m&z naštvaní...já taky protože to byla skvěle naplánovaná akce a takový skety fakt nesnáším...chtěl bych vědět jak to můžem řešit..... respektive dědek bude muset nechat vesnici být...m&z sou kvůli tomu ochotni vystoupit z ali..... závěrečnej tah dědka ste viděli a tady co museli m&z obětovat aby se k té vsi vůbec dostali:
http://s9.travian.cz/berichte.php?id=22031897
http://s9.travian.cz/berichte.php?id=22033685
http://s9.travian.cz/berichte.php?id=22037632
já tu dnes do odpo nebudu tak kdyžtak písněte přímo jim nebo co a jak...
Návrat nahoru Goto down
marus2

marus2

Poèet pøíspìvkù : 107

PříspěvekPředmět: Re: marcus-decimus-Bushido   marcus-decimus-Bushido EmptySat Feb 14, 2009 3:25 pm

Vzhledem k tomu, ze je to vesnice kousek ode me, tak jsem ji dlouhodobe chtel, nicmene jsem mel info, ze je mohutne defnuta a proto jsem ji pustil ze zretele. Skoro bych rekl ze to byla past na spehy apod. Jistym uspechem byla kradez oazy, ktera nakonec skoncila u Bulla.
To jen kratce k situaci okolo Marcuse. O zajmu Dedka jsem taktez vedel, nicmene vsechno stalo na mrtvem bodu, kdo prvni pujde vycistit onu ves. To by platilo ovsem v pripade prijatelnych ztrat. Nastala situace me spise pripada jako styl "kukacka".
I kdyz pripustim, ze vse bylo dilem nahody, coz bych prirovnal k situaci, ze najdu na ulici tiket sazky a ten vecer vyhraje hlavni cenu, tak je tu jedine mozne reseni. Odevzdat vesnici M&Z jako jedinou moznou reparaci, ktera bude dilci nahradou za 2/3 army.
Návrat nahoru Goto down
Poly (zlobidlo)

Poèet pøíspìvkù : 15

PříspěvekPředmět: Re: marcus-decimus-Bushido   marcus-decimus-Bushido EmptySat Feb 14, 2009 4:22 pm

Jen bych rád poznamenal, že vzhledem k populaci jednotlivých zúčastněných došlo při převzetí ke snížení úrovní budov a k dalšímu snížení pravděpodobně dojde ve chvíli, kdy vesnici m&z přebere (pokud se samozřejmě s populací dedka a m&z během těch dvou dnů, po které nyní dle pravidel musí čekat, něco zásadního nestane).

Pokud tedy k situaci došlo záměrně, nikoli pouze nešťastnou shodou náhod (kterou si ale nedokážu dost dobře představit), tak bych se nebránil myšlence na nějaké další odškodnění pro m&z.

Také mě před chvílí popravdě docela překvapil tenhle log :)
http://s9.travian.cz/berichte.php?id=22084151
Návrat nahoru Goto down
Dark_Lord

Dark_Lord

Poèet pøíspìvkù : 88

PříspěvekPředmět: Re: marcus-decimus-Bushido   marcus-decimus-Bushido EmptySat Feb 14, 2009 5:11 pm

jo ten log mně posílali i m&z....domluvili se s dedekm na tom že jim ji teda nechá a takhle to dokončil.....takže ted m&z nemají náčelníka...musí vystavět novýho....ještě pak přidám jejich konverzaci...

jen k tomu jestli to byla náhoda nebo ne....dedek nemá armádu na to aby kdy prorazil co tam měl decimus narvanýho a log musel vidět takže to bylo záměrný,protože si snad nemyslel,že ze 100 pretama tu vesnici získá :)))

o zničení téhle decimusovi vsi sem už se domlouval s více lidma ale z akcí kdy sem tam nechal 900 špehjů apod. sem vyrostl a nechal to být...ale m&z znám už několik serverů a když mně napsali že do toho chtěj jít tak mně bylo jasný že prostě ta ves padne....proto když vám to pak někdo takhle zkazí tak to pěkně naštve....

tady ten rozhovor:
ok surky ti pošlu byla to moje chyba a druha věc chtěl bych vidět jak bys to břebrala s 1 kecalem když do 2 hodin tu bylo zhruba cca.3500 podpor

Jsi debil, nebo co??? Chci nahradit ztráty, tak posílej surky, nebo už si prostě nezahraješ. Tohle už je moc... Alespoň na toho kecala chci do desítky poslat surky...

za 14min.2hod. a 3hod.

To ale už jen tak nepřejdu, chci nahradit ztráty... Jak můžeš poslat podporu někam, co už dál nebude Tvoje???

hm sem tu nebyl a mezitim dorazila zas podpora no sorač si měl napsat kdy ho pošleš

To si ale ze mě děláš srandu, ne???

ok

Já to spíš nevěděla, přebírání je opravdu parketa mé polovičky... ;-)) Takže mně se vrací kecálek, až se vrátí, ihned ho otočím... Zatím dík, pak se ozvu, hej?

jj na to sem zapoměl

Nejde mi vesničku přebrat. Prosím, opusť na chvíli alianci, než to přeberu a pak písnu vedení, aby Ti poslali opět pozvánku, hej? Díky...

ale ja myslim že to pujde když neni co zbourat

Hmmm, zkusím to, v tomhle se moc nevyznám, to spíš přítel, který kvůli Tobě rezignoval... Takže to zkusím ukecat...

rezidence je zbourana ale loajalita je 4 % takže nevim asi aji 5 katů

klidně posilej než tu dojde tak je rez. zbourana a podpory jsou poslane z5 hned

Jasně, tak tohle se dá pochopit. Až to bude tedy připravené, tak písni a já si to přeberu. Ale jak jsi mohl jen tak na blint poslat kecala? Tys neviděl ty logy před tím??? Jinak to bylo docela veliké nedorozumění, můj dual chce s Travíkem po tomhle všem seknout, takže jestli se mi sem nevrátí, vážně Ti poděkuju...

zdar hele to bylo male nedorozuěmni sem přišel z hospy a jaksi sem to tam poslal no tak si ji přeber maš to na 1 kecala přišlo mu tu hromada podpor tak mu je pošlu z5 rez. zbouram to je hned a ty pošli kecala.Sorač

Dedek asi taky nemá všech 5 pohromadě.....:)))))))
Návrat nahoru Goto down
marus2

marus2

Poèet pøíspìvkù : 107

PříspěvekPředmět: Re: marcus-decimus-Bushido   marcus-decimus-Bushido EmptySat Feb 14, 2009 5:22 pm

Ono cela komunikace je jako hluchy ze slepym. A to uz vubec nechci komentovat urazliveho pritele. marcus-decimus-Bushido 824165 Vsechno chce svuj cas a neresit to horkou jehlou... hlavni bude vesnici udrzet a pak resit prebirani mezi nasimi cleny... Nicmene par podpor Bushida se tam jeste mohlo sejmout nez se vrati zpet. Bez zdi by to byl slusny trenazer hrdiny, ovsem to by musel Dedek spolupracovat jinak.
Návrat nahoru Goto down
apevecko

Poèet pøíspìvkù : 65

PříspěvekPředmět: Re: marcus-decimus-Bushido   marcus-decimus-Bushido EmptySat Feb 14, 2009 6:24 pm

Vidim jedine mozne reseni,dedek na 48 hodin z ali ven,vesnici prebrat zpatky+odskodne,emoce vyprchaji a zase takova katastrofa se nestala.To ovsem jen za situace,ze tu ves behem tech 2 dnu neprebere puvodni majitel zpatky...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: marcus-decimus-Bushido   marcus-decimus-Bushido Empty

Návrat nahoru Goto down

marcus-decimus-Bushido
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» marcus-decimus, Amaranth1 - hvezdicky
» Bushido
» Bushido