| Priprava utoku na nas | |
|
+6marus2 apevecko Ilka Dark_Lord zlobidlo vacan2 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
zlobidlo administrátor
Poèet pøíspìvkù : 597 Join date : 12. 12. 08 Location : € Tria®
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 10:01 am | |
| | |
|
| |
Dark_Lord
Poèet pøíspìvkù : 88 Join date : 08. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 10:21 am | |
| no upřímně čekal sem možná vc jednotek v deff,ale při tom rozdělení do více vesnic a víc hráčů to asi bylo max co se dalo udělat....u mafdet šlo o vedlejší vesnici ani nešli potom mc takže sice ztráty sou,ale naštěstí ne na pravým místě :) aspon nám chlapci ukázali čím disponují a než se jim vrátí vojáčci domů a budou schopni zorganizovat podonou akci tak už zase bude všechno z5 ....:) | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 10:30 am | |
| chicon má rozbitý tři vesnice, logy dodá večer, ten z toho moc radost nemá... deimos též logy dodá až odpoledne
co se týče obrany, tak co vím, tak u Janky se nesešlo vůbec nic, tam posílal akorát tak bičík
já jsem určitě taky čekala víc, ta obrana u nás je, takže to na mě působí tím, že lidi pomáhat prostě nechcou
a určitě je škoda, že se nevyužily mezidefy, těch škod by bylo o dost míń | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 10:39 am | |
| | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 11:00 am | |
| | |
|
| |
Persefonaa
Poèet pøíspìvkù : 181 Join date : 19. 12. 08 Age : 39 Location : Tria*
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 11:59 am | |
| | |
|
| |
Dark_Lord
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 1:00 pm | |
| to bylo dobře vychytaný :)...za to ty naše logy obrany mě děsí....je fakt že zachytit útok s 15k seker a 4k teutonů+berany není sranda,ale zdálo se mně že samotní obránci to nebrali dost vážně a někteří se ani neozvali.... každopádně odveta musí být ještě bolestivější..... | |
|
| |
Persefonaa
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 1:24 pm | |
| Mno u nás bude horko stejně.
Spousta lidí neposlalo nic a u Chicona se sešlo údajně 500 jednotek od nás... | |
|
| |
cifra
Poèet pøíspìvkù : 63 Join date : 12. 01. 09 Location : Tria*
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 3:48 pm | |
| Aspon je na travianu sranda. Ale u hugiina se to docela z nasi strany povedlo. Skoda, ze tam neprislo o nejake to K jednotek navic. To by se rozbili uplne. Kazdopadne Fullhouse musi pekne zurit. | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 3:54 pm | |
| jj, u hugiina je to jediná vydařená akce, tak to mělo vypadat všude :-/ (aspoň pro mě) | |
|
| |
cifra
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 4:13 pm | |
| | |
|
| |
apevecko
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 07. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 4:25 pm | |
| u Deimose taky prisel o armadu,sice prisli kati a tesne prorazili,ale aspon ta znicena army.Byl jsem nemile prekvapen mnozstvim deff.jednotek co se seslo,chapu,ze podporovanych vesnic bylo vice,ale na takove mnozstvi lidi.... Ale myslim,ze zase na druhou stranu utocnici necekali takovy odpor a oni asi budou otraveni taky :) | |
|
| |
Persefonaa
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 4:33 pm | |
| Jelikož to řešíme tady, dám sem náhled HZ, která u nás proběhla:
Jojora Martin.003 Kuba321 Pluhda Argent Trandak Rene Certix Paspop Dandy Bufu Lucky.ofce Kachnakus Krtko Sakul Jedna112 Hotel Pajusin2 Warko Geralt Lukaasek Jarwinner
1. Bud mi pošlete log, že jste postupovali dle včerejších pokynů a bránili Vaše spoluhráče.
2. Nebo si vymyslete sakra dobrý důvod, proč tomu tak nebylo.
- Bude u nás zůstávat Amokk? - Jak moc mám či nemám zapojovat Tonyho Montatu - dotaz na Vacana | |
|
| |
Dark_Lord
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 4:47 pm | |
| něco podobnýho bude muset proběhnout i u nás.... účast určitě nebyla 100%..... | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 4:51 pm | |
| právě jsem poslala bráněným zprávu a čekám na odpovědi
Hojky,
chtěla bych zkontrolovat, kdo se účastnil obrany u tebe. Mohl bys mi tedy podle seznamu hráčů, co ti měli pomoct, dát info? (případně i počet poslaných jednotek, obilí, ochota... )
Díky zlobidlo | |
|
| |
Persefonaa
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 5:10 pm | |
| Nemohu se s vámi nepodělit: :-D
nevim jestli je to dobry duvod, ale co jsem se dneska docetl, tak provider provadel nejake vymeny serveru a snizili mi rychlost pripojeni. po tom, co se mi to ani po deseti minutach nenacetlo jsem to proste vzdal. Z tohoto duvodu jsem ani nemohl dat vedet zastupci.
cus,sorry.Vcera odpoledne jsem vyrazil na fotbalek a dostal jsem se domu v osm....ruka v sadre a rosekany zápestí namaderu-probdela noc pod praskama.Na travianka jsem si vzpomnel az rano a to uz bylo pozde.Ale tet uz muzu slibit,ze se budu ucasnit vseho,minimalne po osm tydnu,co budu doma na neschopence.....
U nás byl největší problém v neznalosti sektorového rozdělení - řekli jsme který sektor koho bude bránit a déčkový sektor rozdělili na tři části - to jsme vysvětlili v záhlaví HZ, ale samotný náhled vypadal takto:
Rozdělení zadefování:
1. Hugin Vesnice: a) Hamburg (11|-33) b) Frankfurt (13|-30)
Podpory od - sektor B Andreu Argent Badis Mortiser Paspop
- část hráčú si myslela, že mají hugina bránit jen tito hráči: Andreu Argent Badis Mortiser Paspop
- doplnění - podpory od sektoru B už si asi nevšimli... Navíc sektoroví hráči se mezi sebou znají, ví odkud jsou a i řekli, že jim to bylo divné, nicméně se ani nezeptali. Pro příště budeme vše hodně rozepisovat... | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 6:33 pm | |
| | |
|
| |
cifra
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 6:52 pm | |
| K te HZ u nas a tim mirim do vlastnich rad.
Musim rict, ze me z te HZ to taky nebylo uplne jasne. Nevim jestli jsem prehledl, ze k hugiinovi ma jit i becko, nebo jsem se autimaticky hledal nekde v seznamu, ale pochopil jsem to spatne a dokonce tak, ze becko ma podporovat ty hrace, kteri jsou tam vypsani (andreu, argent, apod...). Musel jsem se zeptat Tempuse - potvrdi. A to se prosim povazuji za nadprumerne inteligentniho :)
Takze ano. Prosim, psat takove HZ presneji. Stacilo by treba "a podpory jdou k..." a "a posila mu cele B plsu nasledujici hraci...... a kazdy posle VSE co ma....." | |
|
| |
cifra
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 6:53 pm | |
| Ty brdo, ty duvody jsou mazec. To je az tak nerealne, ze to musi byt pravda... | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 7:48 pm | |
| odpovědi na mou zprávu:
____________ Janka psal:
Jen2 - poslala Effenddy-neaktivita vv6- jednotky prisli i z obilim Král Richard spokojenost Protector spokojenost Spindl poslal ale nevim kolik ted ale obili posilal taky Bicik69 z bicikem si pomahame navzajem tak v pohode ja mu on mne Qeen_Elisabeth poslala sonic poslal myslim ze docela dost
nejvic spokojeny z protectorem a jeho synem Kralem Pak i z vv6 proste z vsema Vsichni nesklamali z na EFF
____________ Mafdet psal: Seznam mám na compu doma a už jsem je poslala dom. Takže pokud ho máš při "ruce" ty, tak se zůčastnili všichni, kromě corsara a Žemle. Ochota, komunikace a obilí v poho. Počet poslaných jednotek od každého min. 1000. I s časováním se někteří trefili, takže to neodflákli.
Maf
Ano, ještě Hary, apevecko, Fandomas, ZHN, Ilka, ludra .... to je myslíš vše.
____________ Černý Baron psal:
ahoj podpory jsme nemeli zadny nemelo to cenu slo 190 utoku zustali nam 2 vesnice co se daji pouzit jinak ve vsech ostatnich jsme bez obil poli a vetsiny budov az se tim prokousu poslu logy jinak nevetsi utok asi dart vader 25K seker 10K teutonu a 800 katu
____________ Leito10 psal:
viesco myslim ze vsetci az na nemesisa a vacana ale oni sa ospravedlnili tak pohoda :) | |
|
| |
Tempus
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 04. 01. 09 Location : Tria*
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 8:05 pm | |
| Ahoj, az ted sem se dostal nejak domu a prokousal s povinnostma na travu... Tahle akce byla teda pekna haluz, jeste kdyz sem sel po pulnoci spat a kontroloval hugiina a doposilal obili aby to vydrzelo, tak sem si rikal jaka to je bida ta obrana a ze se na to ty lidi s kteryma do toho mame jit pekne vykaslali a ze budeme za blbce ze neumime ani zazdit dve vesnice a doufal jsem ze aspon u ostatnich je to je lepsi... uz sem tou dobou mel takove neblahe tuseni ze neco neklape, kdyz podle prichozich podpor sli podpory od 5-6 hracu z toho 3 sme poslali takrka vsechno co melo ruce a nohy a taky to tam zarvalo, jednotky vem cert... aspon se castecne chytli dve army... tady je ta druha, bohuzel pak uz sli jen katy s minimem doprovodu, ale uz je nemelo co chytit http://travilog.org.ua/cz/5185984/d7cea8b849e06ad464f6227caca99cc3Skoda ze se branilo prevazne jen pretama, byt tam vic falang nebo par tisic ostepu mohlo to vypadat uplne jinak.. Co se tyce te HZ, je asi fakt ze to priste budeme muset psat jinak, ale to mi nerikejte, ze je normalni reakce kdyz si neco prectu a nerozumim tomu tak ze to poslu k ledu... par lidi se zeptalo a v pohode bez problemu sme si to objasnili a nebyl problem... | |
|
| |
cifra
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 8:10 pm | |
| ad HZ, tempus: k ledu je jedna vec to je bez diskuse. Nicmene ja bych to byl schopny poslat nekam uplne jinam. V posledni chvili pred stisknutim cudliku jsem dostal spasne vnuknuti se te zeptat ;) | |
|
| |
Tempus
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 04. 01. 09 Location : Tria*
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Mon Mar 09, 2009 8:51 pm | |
| - cifra napsal:
- ad HZ, tempus:
k ledu je jedna vec to je bez diskuse. Nicmene ja bych to byl schopny poslat nekam uplne jinam. V posledni chvili pred stisknutim cudliku jsem dostal spasne vnuknuti se te zeptat ;) :D no kdyby jsi nenapsal tak bych ti drive nebo pozdeji napsal ja, pac sem mel v planu zkouset mezidef, kdyz to mas daleko... :D | |
|
| |
cifra
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas Tue Mar 10, 2009 12:17 pm | |
| mezidef jsme mohli dat... priste. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Priprava utoku na nas | |
| |
|