=TRIADA= Kdo si hraje, nezlobí |
|
| lucky.luk81, thrax, lord tyranus | |
| | Autor | Zpráva |
---|
zlobidlo administrátor
Poèet pøíspìvkù : 597 Join date : 12. 12. 08 Location : € Tria®
| Předmět: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Fri Mar 20, 2009 1:35 am | |
| [23:10:31] lucky.luk.81 píše: Ahoj jsi tady? [23:10:48] lucous/zlobidlo píše: ahoj, jj, jsem [23:13:34] lucky.luk.81 píše: Mám prosbu, nenašlo by se u Vás místo? V bushidu to nemá cenu neumí ani poslat pořádnou podporu a rád bych to dotáhl do konce [23:14:26] lucous/zlobidlo píše: tohle nerozhoduju sama, hodím to do vedení, pak ti dám odpověď [23:16:02] lucky.luk.81 píše: Ok,ale mohla by jsi se trochu přimluvit. Chtěl bych ještě orodovat pro to aby přešel Thrax i lord Tyranus. Myslím si,že by jsme Vám dost pomohli. Napiš mi to přas žlutou jelikož budu v práci a tam není skype. [23:16:54] lucous/zlobidlo píše: můžu se zeptat, proč máte ve vedení tu lamku kocoura? (chuckle) [23:17:38] lucky.luk.81 píše: Já ho tam nedal. A nikdy jsem nebyl pro aby tam šel. Aspoň,že jsi mu vzala MC [23:19:20] lucous/zlobidlo píše: oki, tak já to u nás hodím a uvidíme, co se dá dělat... [23:19:47] lucky.luk.81 píše: Dobře, děkuji. [23:19:54] lucous/zlobidlo píše: zítra bych ti to snad dala vědět, ale počítej, že až někdy večer, pač tady ty lidi nejsou pořád [23:20:08] lucous/zlobidlo píše: ještě neděkuj... [23:20:18] lucky.luk.81 píše: JO jasně a budu rád,když se trochu přimluvíš. :) [23:20:26] lucky.luk.81 píše: no musím poděkovat za tusnahu [23:21:29] lucous/zlobidlo píše: oki, zatím se měj [23:21:41] lucky.luk.81 píše: ty taky pa. [23:21:49] lucky.luk.81 píše: jo a dobrou až to zalomíš [23:22:54] lucky.luk.81 píše: jo prosím tě a ještě zkus hráče edraks. :* [23:24:26] lucous/zlobidlo píše: edraks? to nevím no, moc nevypadá [23:25:22] lucky.luk.81 píše: no zkus mě, thraxe,lorda tyranusse a jak rozhodnou pro tak zkus jím hodit i papíry od edrakse :) :D [23:26:18] lucous/zlobidlo píše: proč? nemá off body, žádný zázračný def body, populace malá, silně pochybuju, že nám má co nabídnout, mám pocit, že ho teď zkatovali ne? [23:27:38] lucky.luk.81 píše: No to jo. Nechám to na tvém rozhodnutí. Jak bxlo v Turecku? [23:29:38] lucky.luk.81 píše: Promiň překlep v Otázce :) [23:32:26] lucky.luk.81 píše: no nic letím spát. dobrou [23:34:09] lucous/zlobidlo píše: dobrou | |
| | | zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Fri Mar 20, 2009 1:35 am | |
| u luckyho jsem si napsala poznámku vlezdoprdelka | |
| | | apevecko
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 07. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Fri Mar 20, 2009 4:24 am | |
| thrax se mi ozval,chce prijit spolecne s tema trema,ja mu slibil,ze to do vikendu doresime,tak se vyjadrete,ja to omrknu pozdeji,ted uz jsem uplne KO | |
| | | Dark_Lord
Poèet pøíspìvkù : 88 Join date : 08. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Fri Mar 20, 2009 9:45 am | |
| no když nám lucka13 mohla přebrat hráče tak proč by sme my nemohli odebrat od Bushida a ještě k tomu ty schopnější z jejich ali :) myslím,že thrax i lord tyranus disponují slušnou armou a aktivitu ve hře prokázali taky :) ale bylo by dobrý je upozornit,že bushido jsou pořád naši nepřátelé a bude po nich požadováno účastnit se akcí proti nim jako všichni ostatní z ali.... | |
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Fri Mar 20, 2009 1:16 pm | |
| tyranus armádu nemá, o tu přišel, pak všeci měli rozbombardovanou hlavní...
ono na tom moc nezáleží, jestli jsou schopní, tak si to daj rychle do pořádku a já osobně bych je útočit na dolary nenutila, přecejen je to jejich aliance, kterou vedli... bez nich stejně bude na odpis | |
| | | vacan2
Poèet pøíspìvkù : 81 Join date : 12. 12. 08 Location : Tria®
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Fri Mar 20, 2009 5:06 pm | |
| no ja jsem pro proc ne ti tri vypadaji schopne co se tyce Lorda nevim ja bych ho i vzal chut hrat ma stale i kdyz mu uz nekolikrat pokatil MC goron Otazkou je co na to ostatni jestli to nebude vypadat jako nase slabost?Na obhajobu zase ale muzu rict ze nam tolik neskodil byl sice u nekoho s katy ale zato mu bylo nekolikrat pokateno MC cili za sebe rikam ze jo ikdyz mozna na muj popud ho goron podrtil o traxovi vim malo a o vlezprdelkovi nic moc takze proc ne kazdopadne jestli dojde na protiutok tak se budou muset zapojit takze ja jsem pro | |
| | | apevecko
Poèet pøíspìvkù : 65 Join date : 07. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Fri Mar 20, 2009 11:25 pm | |
| thrax 20.03.09 RE^6: prestup 14:12:58 promin ze odepisuju tak pozdejc, ale vzdycky to tady resime spolu ...
takze - potom bysme si teda zalozili vlastni alianci, jenom my 4 abychom neohrozili chod teto a dali vam zastupy.... tim byste si nas prohlidli..
jinak by bylo hodne dobre kdyby jse nas prijali jako "balicek"... myslim si, ze tim nemate co ztratit... ____________ apevecko psal:
to se nezname,to je pravda a chapu tve obavy z mozneho spehovani,ale stejne obavy muzeme mit my...posta a historie se da promazat,pokud jde o toto,navic ja osobne ani poradne nevim,kde bushido je :)Obavam se,ze bez zastupu to neprojde...Jeste jedna vec,s tebou by problem s prijetim nemel byt,u ostatnich to mozna bude horsi,trvate na tom,ze bud vsichni,nebo nikdo? ____________ thrax psal:
no vis co... prece jenom se jeste tolik nazname a ted jsem se bavil s Tyranem a ty zastupy nam nepridou az tolik fer...
co treba se nejak domluvit, ze zastup dostanete treba az po nejake dobe co u vas v alianci stravime, tim i vy uvidite ze se nam da duverovat... ____________ apevecko psal:
ok,nechme to na vikend,jeste se vyjadri ostatni...se zastupem nebude problem? ____________ thrax psal:
jak rikam - za vsechny se mohu zarucit...
nevim jak na tom tedka budou s armadama ostatni, ale treba napriklad uz za prijeti stoji umisteni Lorda Tyrana v celkovem zebricku off :-) (5.misto)
urcite vam mame co nabidnout, tak jak jdeme jsme vlastne skoro kompletni byvale vedeni aliance... ____________ apevecko psal:
ahoj,my jsme akorat vydrazdili lucky13,tak mozna bude veselo :) misto je pro vsechny 4,predpokladam,ze podminky ke vstupu jste cetli,ale da se primhourit oko...Ale bude nutne dat na chvili zastup...Vis,jak to je,duveruj,ale proveruj.Jeste to zkonzultuju s vedenim,kdyz vse klapne,o vikendu by jsme to mohli dotahnout...
pavel ____________ thrax psal:
ahoj :-) tak jsme se trosku diskutovali... a mel bych zajem o prestup.. :-)
ale sebou bych chtel vzit i vice zajimavych hracu - pochopili jsme ze Bushido nas nepodrzi a nechceme polozit ucty pro ty, kteri nam ani nepomuzou...
takze k tem hracum: Lord Tyranus, lucky.luk.81, edraks...+ ja
rozhodne v tom nehledejte zadne spehovani nebo jakoukoliv jinou zradu.. za vsechny tyto hrace se muzu zarucit a muzu potvrdit ze jsou aktivni a ze po pripadnem prestupu budou pracovat na 100% pro alianci..
nedela se nam to s lehkym srdcem, a tak bychom byli radi, kdyby jste nas prijali vsechny..
dekuju | |
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Sat Mar 21, 2009 12:29 am | |
| problém je v tom, že Goron bushido nemá rád a je rozhodlej tyranuse ještě potrápit, takže s tím absolutně nesouhlasí... | |
| | | marus2
Poèet pøíspìvkù : 107 Join date : 21. 12. 08 Location : Tria®
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Sat Mar 21, 2009 2:17 am | |
| S prijetim Traxe nemam problem. Uz delsi dobu se o tom tady jedna a veskrze s pozitivnim ohlasem. Lucky.Luk.81 je dustojny nepritel, a mohl by byt i slusna pomoc. Lord Tyranus je problem, jsou tu osobni antipatie s Goronem. Vcelku se nedivim ani jedne strane, ale Lord nadelal docela dost skody a osobne bych byl proto ho vymazat, tentokrat vcetne jeho zasobovacich vesnic. Jeho MC bez surovnin je na nic. Schopny urcite bude, zaroven do Travianu musel nahrnout obrovkse mnozstvi zlatek, ale co je nam blizsi? Goron s Bimem nebo Tyranus? Davam alibisticky prednost Goronovi. CO se tyka Edrakse, tak to je snad vysmech. HV 500 pop obyc. vesnice, v OFF ma par bodu z dobivani oaz a v deff o neco vic diky podporam. Toho ani omylem.... | |
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus Sat Mar 21, 2009 2:42 pm | |
| Lucouš, 21.3.2009 11:41:54: akorát tě jdu otravovat, tak zas tak dobrý nebude, prej ti vadí, že chceme k nám vzít tyranuse a mám tě zkusit obměkčit... *JOKINGLY*
Goron, 11:42:10: proc by ste ho brali jako?
Lucouš, 11:43:38: protože chce k nám a je schopnější než plno lidí, co už tu máme, tak proč nevyužít jeho potenciál, dolaři se rozpadaj a když je nepřijmeme, tak pravděpobně smažou, takže z nich stejně nikdo nic nebude mít...
Goron, 11:45:39: at se radsi smaze
Goron, 11:45:49: jednou je to ouper tim zustane ne snad?
Lucouš, 11:50:35: to my jsme byly taky...
Goron, 11:54:22: njn to byli ale ne z bushida :D
Lucouš, 11:59:09: prostě se mi zdá, že tím zbytečně zahodíme hráče, kterej k něčemu bude a přitom na druhé straně se nabíraj neschopný lamy do počtu...
Goron, 12:00:10: a nemyslis nahodou ze tam u nas chce spehovat a vratit nam to touhle formou?
Lucouš, 12:00:48: nn, jsou na bushido naštvaní, protože je v tom nechalo vykoupat a nepomohlo
Lucouš, 12:01:03: nemaj víceméně pro koho špehovat
Goron, 12:11:44: omg
Goron, 12:15:10: hele ted sem se pohadal ze starou a presla me nejak nalada resit nejaky trav veci
Goron, 12:15:34: zitra si o tom kdyz tak pokecame ja si to rozmyslim co s nim
Lucouš, 12:16:37: oki... ostatní ti nevadí? chce k nám ještě thrax a lucky.luk.81 a chcou co nejdřív... pak ti dám už pokoj ;)
Goron, 12:19:15: lucky vhubec!!!
Goron, 12:19:33: ten je majitel mych budoucich 2 vsi a ten main co ma bude vykatovan a taky mnou zabaven
Lucouš, 12:19:52: ah, já myslela, že ti to vacan řekl
Goron, 12:20:00: ne
Goron, 12:20:35: jen o lordovi thrax je sice ted taky s mainem v prdeli je bez army nwm co s nim chcete delat ale nejak me netrha zily o lordovi popremyslim ale lucky nehrozi
Lucouš, 12:23:22: jestli jsou co k cemu, tak to spravěj rychle... místo máme, vyhodit můžeme vždycky, ale beru na vědomí, thrax ok., luckyho ne, tyranuse mi řekneš zítra, ju?
Goron, 12:23:36: jj presne
Goron, 12:24:15: a napis thrax at se mi ozve na acc chci zastup
Goron, 12:24:38: chci ten ucet videt mam takovy tuseni ze je bez armady ale uplne :)
Lucouš, 12:27:23: zástup si vyžádal apevecko, je to náborář, já to neřeším, akorát lucky mi pořád spamuje poštu, tak jsem chtěla zjistit co a jak, abych měla od něj už klid...
Goron, 12:28:29: napis lucky ze ma smulu :) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: lucky.luk81, thrax, lord tyranus | |
| |
| | | | lucky.luk81, thrax, lord tyranus | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |