=TRIADA=
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

=TRIADA=

Kdo si hraje, nezlobí

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Aktuálně

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Persefonaa

Persefonaa

Poèet pøíspìvkù : 181

Aktuálně Empty
PříspěvekPředmět: Aktuálně   Aktuálně EmptyWed May 06, 2009 11:14 am

Zdravím vespolek :)

vracím se na server, oficiálně do ally šmuk, ale stejně tak jako zástupce Tempuse, v Trie se budu dál věnovat vedení, dostali jste hodně zabrat, ale společně to zase překonáme.

Viděla jsem návrh na sloučení našich dvou aliancí, pokud ano, budou se muset vybrat hráči na vyloučení, ráda bych znala vaše návrhy, nebo názory právě na sloučení.

Co jsem koukala, tak zamrznul i Skype, pojdme nás na skypu sloučit, at se probudíme z toho zimního spánku :)
Návrat nahoru Goto down
apevecko

Poèet pøíspìvkù : 65

Aktuálně Empty
PříspěvekPředmět: Re: Aktuálně   Aktuálně EmptyThu May 07, 2009 7:42 pm

Jojo,aktivita vazne a probirku by to chtelo,slouceni bude nutne,ale to se dalo cekat delkou serveru,bude hur :)
Návrat nahoru Goto down
Persefonaa

Persefonaa

Poèet pøíspìvkù : 181

Aktuálně Empty
PříspěvekPředmět: Re: Aktuálně   Aktuálně EmptyThu May 07, 2009 8:19 pm

Ano, ale otázka druhá. Když se sloučíme, přijdeme o 30 hráčů a tím pádem o možností defu, kterého je v tuto chvíli extrémní nedostatek...

Navrhovala jsem Ilce, zda-li by se neporozhlédla po nějaké menší ally, která by nás defem mohla zásobit. Pokud chceme obstát (osobně na tom trvám), tak moc možností nemáme. Otázka farem není na místě, nepřátel je až příliš. Cesta, kterou jsme šli spíš multially položila, zvolili jsme si ji sami a dobrovolně a znali jsme důsledky, ale tím pádem by pro většinu z nás server skončil. Maže spousta hráčů, několik jen kliká, řeší podpůrné účty... A ti větší přicházejí o armády ve velkém, každý týden jsou v topu zničených offek naši ve většině případů a sami víte jaké nadšení mají ted pro hru ti, co mají z vesnic cédéčka... Šokovaně jsem se koukala na útoky s armádou 3000 vojáků, kteří proráželi čisté nezadefované vesnice a sundávali jednu budovu za druhou.

Změnme politiku, nemusíme mít ve výpisu několik aliancí, tichá spojka nám mohou posloužit maximálně a my můžeme obstát do konce se stejnou hrdostí s jakou jsme začali.
Návrat nahoru Goto down
zlobidlo
administrátor
zlobidlo

Poèet pøíspìvkù : 597

Aktuálně Empty
PříspěvekPředmět: Re: Aktuálně   Aktuálně EmptySat May 16, 2009 8:22 pm

lidičky, tak jsem dneska zvládla trochu pročistit aspoň forko, docela fuška, měli jsme tu pěknej binčík

během týdne dám seznam, jak jsme na tom na studánce
a počítám příští víkend bych mohla dát přesnej seznam s tím, jak na tom kterej účet je, kterej je na vyhazov, jen podpůrnej atd. viz dnešní HZ
Návrat nahoru Goto down
https://zlobidlov.forumczech.com
Sponsored content

Aktuálně Empty
PříspěvekPředmět: Re: Aktuálně   Aktuálně Empty

Návrat nahoru Goto down

Aktuálně
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Aktuálně

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru