| sektory Tria® | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
zlobidlo administrátor
Poèet pøíspìvkù : 597 Join date : 12. 12. 08 Location : € Tria®
| Předmět: sektory Tria® Wed Jan 07, 2009 1:32 am | |
| | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: sektory Tria® Wed Jan 14, 2009 11:42 pm | |
| https://2img.net/r/ihimizer/img183/1033/85413881dh6.pngS1 celkova pop 40659 S2 celkova pop 33939 S3 celkova pop 47624 S4 celkova pop 52567 jeste tam nejsou uplne nove prichozi, kazdopadne bych potrebovala, abyste mrkli a kdyztak navrhli, jak to lip prehazet, aby ty sektory byly víc vyrovnaný | |
|
| |
marus2
Poèet pøíspìvkù : 107 Join date : 21. 12. 08 Location : Tria®
| Předmět: Re: sektory Tria® Thu Jan 15, 2009 3:37 am | |
| Nevychazim z udivu, skvela mapa a rozdeleni. A ted to ostatni: Ma-li byt jednou funkce utocna, s dovolim okomentovat situaci S1, protoze ostatni sektory tak dobre neznam, resp. asi nema cenu abych se vyjadroval k S3, kdyz tu ma sve zastupce. Zda se mi, ze v ramci S1 je malo utocne ladenych hracu s dostatecnou materialni podporou. Mluvim hlavne o lidech, kteri uz v soucasne dobe maji nebo buduji utok v MC a nemaji tuto vesnici mimo sektor, napr. ja. Predem se omlouvam, jestlize se nekoho dotknu, ale napr. Andalusian vubec utok nestavi. Dale AMOK svoje vesnice situoval totalne mimo vymezenou mapu, ikdyz velmi vyhodne do 15MC + 150% obili. Primlouval bych se za prerazeni nekoho z hracu Dedek, Hoter ci MZ z vedlejsiho sektoru S3. Zde je dostatek off ladenych hracu dostatek. Dalsim resenim by mohla byt integrace nekterych hracu ze sestry do oslabenych sektoru bez realizace prechodu pochopitelne. | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: sektory Tria® Thu Jan 15, 2009 5:01 am | |
| Takže přeřazování hráčů ze sestry do našich sektorů nepřipadá v úvahu, už mají své sektory zavedeny dávno. Navíc by se tím oslabily jejich sektory. Spolupráce však v rámci jejich a našich sektorů není vyloučena, spíš bych řekla, že by byla právě naopak žádoucí.
Rozdělení jsem nahodila jen podle polohy na mapě a když se na to podívám, tak je problém se sektory S1 a S2. S3 a S4 si myslím, jsou vyvážené.
Je pravda, co píše marus o S1, ale obávám se, že přeřazením hotera nebo dedka se nic nevyresi, protoze oba jsou spise obranni hraci. Ubírat se mi z S3 nechce, přecejen jich tam je míň než v S1. (můžu i zkusit počítat útočné hráče: v S3 to je Nemesis, Kotatko, m&z, Koblížek a vacan2, v S1 Plastik, sonic, raulos, marus2 - takže v tom zas tak velký rozdíl nevidím - ono je taky otázka, kdo už je útočný a kdo není a určitě se to nepozná podle toho, jestli má hlavní vesnici v MC)
Největší problém vidím spíše v S2. Tento sektor mi přijde, co se útoku týče jako nejslabší... a nejen v útoku.
Ještě jak ses dotkl toho Amokka, tak ten má vesnice tak bokem záměrně, bude tam stavět armádu na div... | |
|
| |
Persefonaa
Poèet pøíspìvkù : 181 Join date : 19. 12. 08 Age : 39 Location : Tria*
| Předmět: Re: sektory Tria® Thu Jan 15, 2009 11:20 am | |
| U nás jsou sektory aktuální, spolupráce je na místě, jak jste již zmínili. Počtem hráčů je u nás nejslabší céčko - můj sektor, ale máme u sebe Vacana a Kotátko a úzce spolupracujeme se sektorem B, takže se to kompenzuje.
Déčko je nejdále a nejslabší v off armě, budují z velké části pouze obrannu, myslím, že tam není jediný germán, spíš směs římanů a galů.
Spíš bych se chtěla ujistit, do sektorů mají náhled pouze účastníci těchto sektorů? | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: sektory Tria® Thu Jan 15, 2009 12:45 pm | |
| jj, vidí tam jen účastníci plus vaše vedení, vaše vedení nevidí do našich sektorů a naše vedení nevidí do vašich sektorů...
pokud byste chtěli, aby oboje dvoje vedení vidělo do sektorů obou aliancí, stačí říct :-) | |
|
| |
marus2
| Předmět: Re: sektory Tria® Thu Jan 15, 2009 2:17 pm | |
| Mel bych dotaz, kde najdu rozdeleni sektoru v sestre? Nejlepe mapu, abych pripadne vedel koho mame k nasi S1. | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: sektory Tria® Thu Jan 15, 2009 3:54 pm | |
| jj, to jsem se taky chtěla zeptat i by bylo dobré, kdybyste to hodili k dispozici hráčům, někteří neví, kam patří, zejména nováčci jsou celkem z toho zmatení... | |
|
| |
Persefonaa
Poèet pøíspìvkù : 181 Join date : 19. 12. 08 Age : 39 Location : Tria*
| Předmět: Re: sektory Tria® Thu Jan 15, 2009 4:00 pm | |
| JJ, pracuje na tom Hejty.
Jen základ z Petřinky jsem dala do úvodní strany sektorů. | |
|
| |
Dark_Lord
Poèet pøíspìvkù : 88 Join date : 08. 01. 09 Location : Tria®
| Předmět: Re: sektory Tria® Fri Jan 16, 2009 11:31 am | |
| vypadá to dobře, sice mám problém se tam najít v té mapě :), ale myslím, že spadám do sektoru 2.... Své MC beru jako útočné i když z něj zatím hlavní ves nemám...ale stačí jeden klik a je vše jinak.. na to je ale zatím čas :) | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: sektory Tria® Fri Jan 16, 2009 4:37 pm | |
| Dark_Lord je 8 v S2...
jinak to je všecko? jedinej marus k tomu má nějaký konstruktivní připomínky? | |
|
| |
marus2
| Předmět: Re: sektory Tria® Sat Jan 17, 2009 7:28 am | |
| | |
|
| |
zlobidlo administrátor
| Předmět: Re: sektory Tria® Sat Jan 17, 2009 1:09 pm | |
| hmm, tak teda abych pravdu řekla, tak S1 mě docela překvapila, že je skoro srovnatelná s S2, jsem myslela, že na tom bude o něco líp... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: sektory Tria® | |
| |
|
| |
| sektory Tria® | |
|