=TRIADA=
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

=TRIADA=

Kdo si hraje, nezlobí

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
zlobidlo
administrátor
zlobidlo

Poèet pøíspìvkù : 597

z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby Empty
PříspěvekPředmět: z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby   z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby EmptyFri Dec 19, 2008 2:59 pm

od Pabllo Escoba v čtv 18. pro 2008 19:05:15
mám celkem problém přišel sem o vesnici (i s armadou-a ne malou) a v hlavní sem přišel o 1000 theutonu + 60 katapultu ano velká to chyba....ale myslím že kdyby byl někdo ochotný mě podpořit..nějakou tou surovinou ..rychle bych zase stoupl na nohy..chtěl sem skončit,ale nakonec tady zůstanu jak sem chtěl opět do konce věku ! vždyť čas na to mám a ještě větší chuť..a tomu zmrdoj vacanoj nakopu prdel !! sry za vulgaritu ale mam toho dost ! takže kdo podpoří ?

od Strdi[B!m b000] v čtv 18. pro 2008 21:49:32
Ode me zadnou pomoc necekej.O tu armadu sis prsel vlastni vinou,jasne sem ti rekl at neutocis na hanicku.

Ja osobne sem te chtel hned vyhodit...

Co se tyce ztraty vesnice a pomsty...samozrejme ze na kazdou svini se voda vari a pod vacanem uz bubla

od Pabllo Escoba v čtv 18. pro 2008 22:26:30
oukej...tak mě už sakra vyhoď ! na co čekáš pořád ?...když si nemužu být jistej svojí aliancí pak se na to mužu vysrat
díky man..ale ode mě se podpory hodí,co ?
tak snad abych šel sám..

od Strdi[B!m b000] v čtv 18. pro 2008 23:40:51
Nebud drzej! A za druhe co mi to tady brecis a prevracis pointu. TYS NEMEL VUBEC CO UTOCIT NA HANICKU.Chapes to nebo ti to mam vyhlaskovat? Proc si moc dobre vedel.
Návrat nahoru Goto down
https://zlobidlov.forumczech.com
zlobidlo
administrátor
zlobidlo

PříspěvekPředmět: Re: z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby   z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby EmptyFri Dec 19, 2008 4:23 pm

od vepřoid v pát 19. pro 2008 11:27:04
Té vesnice je velká škoda a pokud by došlo na surovinovou pomoc, tak jenom kvůli té vesnici. Ale moc to nechápu, to on ti ji přebral během jedné noci? To tě předtím nikdy nešpehoval nebo nenapadal, takže ti to nebylo jasné a nepožádal si o podpory? Neříkej mi, že měl 6 kecalů a vzal ti jí na jeden zátah...spíš tu čichám neschopnost.

A co se týče útoku, o tom nic nevím. Ale podle strdiho reakce bych tipoval, že se obrana u hráče, kde jsi přišel o armu dala čekat, takže tvoje blbost. A tohle je něco jiného než katovací akce, kde přišli o armádu 4 silní hráči díky zrádci a špehovi v našich řadách. Pokud by mně měl posílat šmuk a bobík surky při každém "nepovedeném" útoky, kde přicházím o stovky/tisíce jednotek, tak bych musel denně dostávat hodinovku od většiny hráčů a takhle to fakt nefunguje . Takže bych se neoháněl slovy, že za tebou nestojí aliance, protože tohle je případ, kdy to po ní fakt nemůžeš žádat.
vepřoid

od Telini v pát 19. pro 2008 12:53:40
vepřoid píše:
Neříkej mi, že měl 6 kecalů a vzal ti jí na jeden zátah...

Koukal jsem na to a kupodivu mu stačili jen 4... První dvojicí snížil loayalitu o 53%.
Návrat nahoru Goto down
zlobidlo
administrátor
zlobidlo

PříspěvekPředmět: Re: z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby   z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby EmptySun Dec 21, 2008 5:56 pm

od Pabllo Escoba v pát 19. pro 2008 17:01:23
nerad to říkám,ale útoky byly od 02:49:17 hod. do 03:36:57 hod.,takže se vešel do hodiny! a to moje podpory nestíhaly. A omlouvám se,že sem tam neměl teda obranu pokud je teda 600oštěpů a 500rytířů málo..to byl jen základ. Nu a kdo sleduje pravidelně útoky,mohl si všimnout že vacan2 na mě nikdy neposlal ani blbý fake! prostě nic ! ani jednoho špeha ! a když má kolem mé vesnice tři vesnice(MC) a ještě tam má kamaráda kterej mu dost pomohl tak se vážně omlouvám za mojí neschopnost,ale on šel najistotu:!: to s hanickou je ale opravdu má neschopnost...ale tu armádu sem už skoro nahradil... je tedy někdo alespoň ochotný pomoct s přebýráním vesnice ? mám rád jistotu,tak chci vědět jestli u Bobíků mužu zůstat nebo mě pořád budete nadávat do neschopné lamy ? neberte to jako drzost...jen se ptám

od Glum81 v ned 21. pro 2008 11:13:47
Jeden log obrany:

http://travilog.org.ua/cz/1177703/1da64 ... bfc53b7cef

Útok šel od leadera aliance $CoGD. Moc mu toho do útoku nezbylo, tak vyzývám všechny hráče, maste tuhle alianci.

od Pylynos[Phenxd0wn] v ned 21. pro 2008 16:34:39
nehádejte se vy lamy....

Zásadní Pablova chyba je, že si u sebe nechá někoho tak blízko kecalem, že mu vlastně prakticky 100%, pokud není totální lama vezme ves, kterou si zamane...

dál k tomu nemám co napsat
Návrat nahoru Goto down
vacan2

vacan2

Poèet pøíspìvkù : 81

PříspěvekPředmět: Re: z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby   z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby EmptyMon Dec 22, 2008 10:28 am

z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby 158151
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby   z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby Empty

Návrat nahoru Goto down

z fora Bobíků po přebíračce vacana escoby
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» z fora Bobíků po přebíračce leita bimba
» z fora Bobíků - CoGD
» Berticek z Bobiku
» sektory Bobíků a Šmuků

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
=TRIADA= :: vedení =TRIADY= :: archiv-
Přejdi na: