od vepřoid v pát 19. pro 2008 11:27:04
Té vesnice je velká škoda a pokud by došlo na surovinovou pomoc, tak jenom kvůli té vesnici. Ale moc to nechápu, to on ti ji přebral během jedné noci? To tě předtím nikdy nešpehoval nebo nenapadal, takže ti to nebylo jasné a nepožádal si o podpory? Neříkej mi, že měl 6 kecalů a vzal ti jí na jeden zátah...spíš tu čichám neschopnost.
A co se týče útoku, o tom nic nevím. Ale podle strdiho reakce bych tipoval, že se obrana u hráče, kde jsi přišel o armu dala čekat, takže tvoje blbost. A tohle je něco jiného než katovací akce, kde přišli o armádu 4 silní hráči díky zrádci a špehovi v našich řadách. Pokud by mně měl posílat šmuk a bobík surky při každém "nepovedeném" útoky, kde přicházím o stovky/tisíce jednotek, tak bych musel denně dostávat hodinovku od většiny hráčů a takhle to fakt nefunguje . Takže bych se neoháněl slovy, že za tebou nestojí aliance, protože tohle je případ, kdy to po ní fakt nemůžeš žádat.
vepřoid
od Telini v pát 19. pro 2008 12:53:40
vepřoid píše:
Neříkej mi, že měl 6 kecalů a vzal ti jí na jeden zátah...
Koukal jsem na to a kupodivu mu stačili jen 4... První dvojicí snížil loayalitu o 53%.