zlobidlo administrátor
Poèet pøíspìvkù : 597 Join date : 12. 12. 08 Location : € Tria®
| Předmět: sektory Bobíků a Šmuků Tue Dec 23, 2008 10:34 pm | |
| Tento útok přišel dnes v noci na hráče aliance Šmuk - LODIVODA: http://travilog.org.ua/cz/1177703/1da64 ... bfc53b7cef Nebudu tady rozpitvávat kdo kdy komu nejdřív zabral oázu a kdo si jí první nárokoval a komu se hodí nejvíc, když na to všichni znáte odpověď sami.....přeci LODIVODOVI, nebo komukoliv jinému z naší aliance. Píši sem proto, že je už čas vytvořit kolem našich měst bezpečnostní zóny, tzv. zóny nikoho, ve kterých budou jen farmy, které nemají hráče a nebo nikdo. Každý z nás svým dílem - svými katy - může přispět k rychlejšímu pořešení problémových hráčů v našem okolí. Jednomu hráči to bude trva několik dní, ale všem je to o jednom útoku katů. Zbavíme tak ostatní možnosti překvapení bleskového útoku z našeho okolí. Nevím jak většina z Vás, ale povinnosti mi prostě nedovolí být zalogován celý den a útok který jde ke mě hodinu prostě nechytnu. Rád bych znal Vaše názory .... | |
|
zlobidlo administrátor
Poèet pøíspìvkù : 597 Join date : 12. 12. 08 Location : € Tria®
| Předmět: Re: sektory Bobíků a Šmuků Tue Dec 23, 2008 10:35 pm | |
| od Laki[b!m b000] v úte 23. pro 2008 18:00:24 (1) -Uncle fido -Hukot -Keldon -Oblak -Davidus -Deutron
(2) -Lodivod -HugME -Narutox -Glum81 -Klaun81 -Nuck nuck -Bosi -Vampies -Innocent
(3) -Armin -Toyota -Maximus primus -Fido1 -Lord flasch -Svatopluk -Asisi -Lipton02 -Kalabac
(4) -Telini -Drecl -Chaster -Vada -Phenx -Radavan -Ričmond -Mamert -Karinka -Pablo
(5) -Skolnik -Jackyl .&.Hyde -Truzka -Domos -Execute -Lord UW -Dungeon
(6) -Tarch -Villiball -Vepřoid -Foresto -Wajkiki
(7) -Heroe -Rys -Mandarinka
(8) -Acid -Ghul -Kačer -Agrippa -Gabriel
Pak tady mam takovej bermudskej trojuhelník kterej nwm do který skupiny zařadit jsou to hráči Speedy6,Cerneoko,Dreyfus nechám na vás do které skupiny budete chtít... Ted se omlouvám pokud sem nekomu zkomolil jméno nebo jsem na někoho zapoměl pokud ano přihlaste se i s tím do které skupiny si myslíte že by jste měli patřit Prosím každeho o vyjadření s tím že si třeba myslíte že místo v trojce by jste meli bejt ve čtverce nebo že je třeba jednička moc silná a nekteří hrači by meli spíše posílit jinou skupinu atd atd Dělal jsem to na rychlo takže je možné že jsem se sekl ale takhle to vidím já | |
|