CoGD
od Vampies v ned 28. pro 2008 16:37:41
takže vedení CoGD přišlo s tímto:
vytvoří novou ali, která bude složená s těch nejlepších z CoGD, CoGDx...dohromady to má být 40 hráčů.
pak vystoupí z dolarů a za to chtějí spojko s náma...takže?
Vampies
od armin v ned 28. pro 2008 16:51:23
No vzhledem k tomu,že čas trochu postoupil a viděli jsme armádu 11k sekerníků,tak bychom asi měli přibrat i dalšího spojence.Určitě by se někdo silnej hodil.Je lepší,když se na obranu sejde 80 hráčů než 40.CoGD sice občas někdo farmaří,ale pořád se drží a hrají. Jen mne trochu zaráží,že sem snad nikdy neviděl u jejich hráče podporu.Toho se bojím,aby to nebylo spojko z vyčůranosti.
armin
od viliball v ned 28. pro 2008 16:58:52
Ahoj, spíš mě zajímá co je k tomu vede.Tak velká změna? Ptám se, nestačí nám nebo se chtějí schovat pod naše křídla.Můj názor je neuzavírat spojenectví s aliancí, která nám nic nenabízí jenom udělají vše pro to aby měli od nás klid, takovejch aliancí bude asi víc Viliball
viliball
od Davidus v ned 28. pro 2008 17:05:37
Zdar, za mě asi jo. Každý oslabení dolaru se hodí....Jen aby to nebyla nějaká levá....
Pro armina: podpory jim docela fungujou, poznávám to na vlastní kůži....
Davidus
od Mandarinka v ned 28. pro 2008 17:10:33
Davidus píše:
Zdar, za mě asi jo. Každý oslabení dolaru se hodí....Jen aby to nebyla nějaká levá....
Pro armina: podpory jim docela fungujou, poznávám to na vlastní kůži....
Když chtějí dělat levou na současné spojence, jak se pak zachovají vůči nám?
Mandarinka
od Hobbys v ned 28. pro 2008 17:11:43
hola
rozhodne neuzavirat - argument ze 80 hracu na def je lepsi je naprosto zcestny - jednoho hrace stejne efektivne muze supportovat (def) tak maximalne 5-10 hracu .. naco mu bude 40 hracu posilat po 1k defu, kdyz mu 5 hracu muze poslat kazdy 5k defu (ti co to maji nejbliz)
takoveto spojko je uplne k nicemu, pouze vam ubydou farmy ...
ty nejlepsi aly jedou az temer do samotneho konce o 20-40 hracich a pak (tesne pred zacatkem divu) si na sebe nabali 2-3 aly (cca 100 hracu), kteri za nema pujdou protoze jsou ONI ti nejlepsi.
sice ted nejsme ti nejlepsi (spis ti, ktere si pak nekdo veme k sobe "do poctu"), ale spojovat se v megaaly neni prospesne ... ne v teto fazi .. ty multialiance si v teto fazi stejne temer nijak nepomahaji ...
nicmene: nase matka - bobik - ma presne ty parametry te nejlepsi aly, za kterou pujdou dalsi ...
nemenil bych ted, vse je OK a to ze obcas prijdem o nejaky ten def, to vubec nerozhoduje .. defu jeste bude - spis to chce neprichazet trapne o main offy ...
Hobbys
od Skolnik v ned 28. pro 2008 17:17:10
Z mýho hlediska ,buď je rozdělit do smuk a šmuk 2 a sloučit s náma a dávat si na ně pozor ,a pokud nebudou chtít tak bych odeslal tyhle dopisy o jejich zradě ostatním dolarům Spojko je fajn ,ale taky si myyslím ,že se nás tímto snažej zbavit bez boje .Nikdo totiž nezaručí ,že s náma budou spolupracovat
Skolnik
od armin v ned 28. pro 2008 17:38:36
Hobbys:
To si nemyslím. Raději poslat každej hráč 200 piškvorek,než 5 hráčů 1000.Důvod? 200 piškvorek když ti padne,tak se nic neděje,těch 1000 už je škoda,nehledě na to, že by ti pak mohli při nenadálým útoku chybět.
Ale stejně si myslím,že je to od CoGD vyčůranost.Chodí na ně pořád naše útoky a nejspíš se chtějí schovat.
armin
od Lord UW v ned 28. pro 2008 17:42:07
Mandarinka píše:
Když chtějí dělat levou na současné spojence, jak se pak zachovají vůči nám?
To je přesně můj názor... Absolutní nedůvěra.
Lord UW
od vepřoid v ned 28. pro 2008 17:52:33
Už jsem se k tomu vyjádřil na skypu, ale zopakuji to tady.
Rozhodně tam o 40 dobrých hráčích nevim...je tam asi 5, kteří jsou vážně dobří a na naší úrovni.
Zhruba dalších 10, kteří by se neztratili a za něco taky stojí...a zbytek je dle mého naprostej šrot a lamy. Možná tam ještě sem tam někdo, kdo za to stojí, je...ale fakt nevim.
Každopádně otázkou je, jestli si můžem vybírat. Sami bobíci a šmuk proti dolarům a ostatním aliancím..no bylo by to dost hektické a spojenci navíc by se hodili. O stavbě DS ani nemluvím..čím víc, tím líp. A CoGd jedou hlavně def armu a ta se dost hodí...kdybychom je měli za spojence poslední 4 dny, tak by u bimba mohl být o několik tisíc jednotek víc a nepřišel by o vesnici.
U mně to je tak 50 na 50 a přizpůsobím se hlasu většině...jako rozhodně pro ně 40 top hráčů je pro nás tak 10 dobrých, 10 průměr a 20 lamy...ale co se dá dělat.
vepřoid
od jejiczek[nucknuck] v ned 28. pro 2008 18:56:35
Myslim, ze uz se o neco podobneho snazily a vznikly z toho 2 ali (CoGDx, $-CoGD) imho bez vysledku.
A co si tech par vyvolenych rozebrat? 40 se jich urcite nenabere, ale jak pise Veprik, tak by jich par mohlo byt pouzitelnych, ne? Navic ted mame i Smuk II. tak by byly rekrutovani tam popripade podle polohy.
Nebo by mohl byt Smuk II takova akademie a kdyby se osvedcili i ti trochu horsi hraci (samo, ze musi byt aktivni a spolupracovat) tak by se pak prerozdelili dal (treba podle polohy)
jejiczek[nucknuck]
od deutron v ned 28. pro 2008 19:05:39
myslim ze to nejni spatnej napad ..... ja jsem pro .....jen je potreba vybirat peclive aby se nevybral zadnej plevel a ani spehouni...
deutron
od vepřoid v ned 28. pro 2008 19:22:00
No to jste asi špatně pochopili..tohle bylo samozřejmě první, s čím jsme na ně šli. Že by k nám jen přešli jejich někteří hráčí a to oni naprosto odmítli. Buďto spojko s jejich novou ally, čítající 40 členů...nebo nic.
vepřoid
od Pylynos[Phenxd0wn] v ned 28. pro 2008 19:31:34
a pak uslyšíme taky tu pohádku o Karkulce...
pokud nejsou schopni dát ani seznam těch dotyčných hráčů, kterých by se to týkalo... Nevim proč se chtěj schovat, nebo nedokážu si to vysvětlit...nasrat a rozmazat
Pylynos[Phenxd0wn]
od keldon v ned 28. pro 2008 19:38:11
myslím že sloučení je dobrá volba. Určitě se tam najde pár schopných hráčů a ty si zasloužej hrát s těma nejlepšíma, s náma.
Nová aliance se může klidně jmenovat P&B Purple and Brown. Kdo nezná ať se mrkne na
https://www.youtube.com/watch?v=uwVDZ890WZw